grausa@grausa.com

93 714 34 50

CERTIFICACIÓ GRS

Seguint amb el procés de millora i adaptació a les exigències dels mercats, Grau, S.A. ha obtingut, després de l’auditoria corresponent, la certificació GRS (Global Recycled Standard).

Aquest estàndard està pensat per satisfer les necessitats d’empreses que busquen verificar el contingut reciclat dels seus productes, tant acabats com semiacabats, i per verificar pràctiques socials, mediambientals i químiques responsables en la seva producció.

Els objectius de GRS són definir requisits per garantir declaracions de contingut precises i bones condicions laborals, i que s’hagi minimitzat l’impacte mediambiental i químic. Això inclou empreses desmotatge, filat, teixit i punt, tenyit, impressió i costura a mes de 50 països.

Podeu trobar mes informació sobre el GRS al següent enllaç:

https://certifications.controlunion.com/es/certification-programs/certification-programs/grs-estandar-global-de-reciclaje

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

CERTIFICACIÓ GOTS

Continuant amb l’aposta per la sostenibilitat que fa anys que vam engegar, el passat mes de setembre de 2019, Grau,S.A. va superar amb escreix l’auditoria realitzada per l’empresa certificadora Control Union i va obtenir la certificació GOTS (Global Organic Textile Standard).

La Norma Tèxtil Orgànica Global (GOTS) es la norma líder mundial en el processament de tèxtils fets amb fibra orgànica, que inclou criteris ecològics i socials, i sustentada per certificacions independents a tota la cadena de proveïment tèxtil.

L’objectiu de la norma es definir els requeriments reconeguts globalment per assegurar la condició orgànica dels productes tèxtils, des de l’obtenció de la matèria primera, a través d’una producció responsable amb el medi ambient i el medi social, fins el correcte etiquetat, a fi que el producte final ofereixi al consumidor la necessària seguretat i credibilitat.

A continuació adjuntem un enllaç explicatiu sobre aquest Estàndard:

https://www.global-standard.org/images/videos/SimpleShow_2018/simpleshow_[ES]_Global%20Standards_Gots_180829-1920×1080.mp4

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE INS CASTELLAR I GRAU,S.A.

Conveni de col·laboració entre l’Institut Castellar i Grau,S.A. per la realització de les pràctiques del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Jardineria i Floristería amb la finalitat de fer petites intervencions amb estaques, esqueixos d’arbustos de ribera i estructures de fibra de coco.

  

 

 

 

 

 

 

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

UNIÓN EUROPEA – Fondo Europeo de Desarrollo Regional

 

GRAU, S.A. ha recibido una ayuda de 95.640 € para su proyecto de ahorro y eficiencia energética “Aplicación de tecnologías energéticas en una industria de acabado de textiles” a través del INSTITUTO DE DIVERSIFICACIÓN Y AHORRO DE LA ENERGÍA (IDAE), ayuda cofinanciada por la Unión Europea a través del Programa Operativo FEDER de Crecimiento Inteligente 2014-2020. El objetivo del proyecto es la automatización de equipos de tintura y acabado, y la optimización de la combustión del generador de vapor. Esta actuación ha supuesto a GRAU, S.A. llevar a cabo una inversión de 318.800 €.

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

L’EMPRESA GRAU,S.A. REP EL FLOC DE LLANA

L'ACTUAL

El Gremi de Fabricants de Sabadell l’ha premiat per la seva trajectòria industrial des de 1868.

3-2-89400

 

 

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

DEMOSTRACIÓ DE LA TECNOLOGIA ECUVAL A GRAU,S.A.

ECUVAL1

TRACTAMENT INNOVADOR PER ELIMINAR EL COLOR DE LES AIGÜES RESIDUALS.

ECUVAL2

ECUVAL3

ECUVAL 4

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

Joan Carles Grau: «La industria es el sector que debe protagonizar la recuperación económica»

El Gremio de Fabricantes de Sabadell celebró la festividad de San Sebastián 2012

 

 

El Gremi de Fabricants de Sabadell celebró el pasado viernes los actos en honor de Sant Sebastià, patrono de la industria textil de la ciudad y del propio Gremi de Fabricants. Fue el vicepresidente de la entidad, Joan Carles Grau, quien realizó el tradicional parlamento de Sant Sebastià. «El 2011 ha sido un ejercicio difícil para todos. Hace un año, Josep Casas expresó su deseo de que las cosas fuesen mejor en el 2011, pero no ha sido así, y el 2012 tampoco promete la esperada recuperación, pues las previsiones auguran dos años de recesión». «¿Qué podemos hacer? Hay que afrontar la situación con ilusión, valentía, trabajo… Tenemos la obligación de ser optimistas. Catalunya es un país de emprendedores, de ideas. Es fundamental que sigamos creando bienes y servicios y que Administración colabore creando un entorno adecuado. La industria es el sector que debe protagonizar la recuperación económica».

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more