grausa@grausa.com

93 714 34 50

CERTIFICACIÓ GRS

Comments (0) Uncategorized @ca

Seguint amb el procés de millora i adaptació a les exigències dels mercats, Grau, S.A. ha obtingut, després de l’auditoria corresponent, la certificació GRS (Global Recycled Standard).

Aquest estàndard està pensat per satisfer les necessitats d’empreses que busquen verificar el contingut reciclat dels seus productes, tant acabats com semiacabats, i per verificar pràctiques socials, mediambientals i químiques responsables en la seva producció.

Els objectius de GRS són definir requisits per garantir declaracions de contingut precises i bones condicions laborals, i que s’hagi minimitzat l’impacte mediambiental i químic. Això inclou empreses desmotatge, filat, teixit i punt, tenyit, impressió i costura a mes de 50 països.

Podeu trobar mes informació sobre el GRS al següent enllaç:

https://certifications.controlunion.com/es/certification-programs/certification-programs/grs-estandar-global-de-reciclaje

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.