grausa@grausa.com

93 714 34 50

GRAU, S.A. participa a la jornada UPV sobre Moda Sostenible

Comments (0) Uncategorized @ca

Grau, S.A. va participar a la jornada “EUROPA – NUEVOS PROYECTOS TEXTILES PARA UNA NUEVA ECONOMÍA” organitzada per la Universitat Politécnica de Valencia el passat 2 de Novembre 2022. Concretament, va estar present com a ponent en la secció “Nuevos tintes textiles”.

A Grau, com experts en tintura i dins del nostre objectiu per millorar en sostenibilitat, estem liderant el projecte Pigmentalia, impulsat pel programa europeu CIRCOAX. Amb Pigmentalia, busquem maximitzar la circularitat, tintant amb colorants ecològics teixits regenerats a través d’una metodologia que requereix de menys recursos.

¿Vols saber-ne més? ¡Entra a (1) Jornada. Europa. Nuevos proyectos textiles para una nueva economía. Parte 2 – YouTube y mira tota la ponencia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.