grausa@grausa.com

93 714 34 50

Grau, S.A. presenta el pla d’igualtat 2021-2024

Grau, S.A. ha presentat el I pla d’igualtat de l’empresa, amb l’objectiu de promoure activament la igualtat efectiva de dones i homes i la no-discriminació per raó de sexe.

La comissió d’igualtat de Grau, S.A. va aprovar el pla d’igualtat (2021 – 2024) el passat mes d’octubre de 2021. Aquest document representa el compromís constant de l’empresa amb la Igualtat de gènere i inclou diferents mesures per ajudar a impulsar i millorar la Igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes, així com a eliminar qualsevol discriminació que pugui donar-se per raó de sexe.

Un fet molt importat per l’Empresa i per garantir els drets socials de totes i tots els que en formen part.

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

CERTIFICACIÓ OCS

Grau, S.A segueix avançant en la seva aposta per la sostenibilitat.

Aquest any, a més de les renovacions de les certificacions GOTS (Global Organic Textile Standard) i GRS (Global Recycled Standard), Grau S.A. ha obtingut la certificació OCS (Organic Content Standard).

La Norma OCS certifica els teixits amb composicions obtingudes a partir de materials orgànics, ja sigui en un percentatge (OCS Blended) o en la seva totalitat (OCS 100) i n’assegura la traçabilitat, a través d’auditories i certificacions de tota la cadena de valor.

A continuació adjuntem un enllaç explicatiu sobre aquest Estàndard:

https://textileexchange.org/standards/organic-content-standard/

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

Grau, S.A. obté la qualificació “EXCELLENT” en Care For Water

 

El passat 1 de juliol de 2021, el grup INDITEX, a través de l’empresa Sustainable Textile Solutions, va realitzar l’auditoria GREEN TO WEAR 2.0 a Grau, S.A.

El resultat ha estat molt positiu, obtenint una qualificació “EXCELLENT” a l’apartat Care For Water.

Això és una mostra de l’aposta per la sostenibilitat i una gran oportunitat per a l’empresa, ja que tota la producció que Grau, S.A. realitzi pel grup Inditex, podrà ser etiquetada com a Join Life – Care for Water. 

 

 

 

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

Grau, S.A., cas d’èxit a ViaEmpresa

Amb el titular “La tèxtil catalana amb més de 150 anys que va vestir als Obama”, ViaEmpresa destaca Grau, S.A. com a CAS d’ÈXIT del teixit empresarial Català.

Llegeix l’article sencer al link:

https://www.viaempresa.cat/empresa/grau-sa-textil-catalana-vesteix-obama_2156531_102.html

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

CERTIFICACIÓ HeiQ Viroblock

GRAU, S.A.  i HEIQ MATERIALS han signat un contracte per a l’ aplicació del reconegut producte viruscida HeiQ Viroblock en teixits acabats a Grau, S.A.

L’ aposta per les últimes tecnologies i l’ especialització en teixits tècnics de Grau, S.A. han convençut a la prestigiosa firma suissa per a donar-nos un tracte preferent i centralitzar l’ aplicació del seu producte en nosaltres.

La situació sanitària que estem vivint fa que l’ aposta per l’ ús dels millors productes sigui ara més justificada que mai.

7 de setembre de 2020.

 

 

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

CERTIFICACIÓ GRS

Seguint amb el procés de millora i adaptació a les exigències dels mercats, Grau, S.A. ha obtingut, després de l’auditoria corresponent, la certificació GRS (Global Recycled Standard).

Aquest estàndard està pensat per satisfer les necessitats d’empreses que busquen verificar el contingut reciclat dels seus productes, tant acabats com semiacabats, i per verificar pràctiques socials, mediambientals i químiques responsables en la seva producció.

Els objectius de GRS són definir requisits per garantir declaracions de contingut precises i bones condicions laborals, i que s’hagi minimitzat l’impacte mediambiental i químic. Això inclou empreses desmotatge, filat, teixit i punt, tenyit, impressió i costura a mes de 50 països.

Podeu trobar mes informació sobre el GRS al següent enllaç:

https://certifications.controlunion.com/es/certification-programs/certification-programs/grs-estandar-global-de-reciclaje

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

CERTIFICACIÓ GOTS

Continuant amb l’aposta per la sostenibilitat que fa anys que vam engegar, el passat mes de setembre de 2019, Grau,S.A. va superar amb escreix l’auditoria realitzada per l’empresa certificadora Control Union i va obtenir la certificació GOTS (Global Organic Textile Standard).

La Norma Tèxtil Orgànica Global (GOTS) es la norma líder mundial en el processament de tèxtils fets amb fibra orgànica, que inclou criteris ecològics i socials, i sustentada per certificacions independents a tota la cadena de proveïment tèxtil.

L’objectiu de la norma es definir els requeriments reconeguts globalment per assegurar la condició orgànica dels productes tèxtils, des de l’obtenció de la matèria primera, a través d’una producció responsable amb el medi ambient i el medi social, fins el correcte etiquetat, a fi que el producte final ofereixi al consumidor la necessària seguretat i credibilitat.

A continuació adjuntem un enllaç explicatiu sobre aquest Estàndard:

https://www.global-standard.org/images/videos/SimpleShow_2018/simpleshow_[ES]_Global%20Standards_Gots_180829-1920×1080.mp4

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE INS CASTELLAR I GRAU,S.A.

Conveni de col·laboració entre l’Institut Castellar i Grau,S.A. per la realització de les pràctiques del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Jardineria i Floristería amb la finalitat de fer petites intervencions amb estaques, esqueixos d’arbustos de ribera i estructures de fibra de coco.

  

 

 

 

 

 

 

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

UNIÓN EUROPEA – Fondo Europeo de Desarrollo Regional

 

GRAU, S.A. ha recibido una ayuda de 95.640 € para su proyecto de ahorro y eficiencia energética “Aplicación de tecnologías energéticas en una industria de acabado de textiles” a través del INSTITUTO DE DIVERSIFICACIÓN Y AHORRO DE LA ENERGÍA (IDAE), ayuda cofinanciada por la Unión Europea a través del Programa Operativo FEDER de Crecimiento Inteligente 2014-2020. El objetivo del proyecto es la automatización de equipos de tintura y acabado, y la optimización de la combustión del generador de vapor. Esta actuación ha supuesto a GRAU, S.A. llevar a cabo una inversión de 318.800 €.

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more