grausa@grausa.com

93 714 34 50

AJUDA CONTRACTACIÓ DE PERSONES JOVES EN SITUACIÓ D’ATUR

Grau, S.A ha rebut una ajuda per a la contractació laboral de persones de joves en situació d’atur.

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

Grau, S.A. premiada per l’associació AEQCT

L’associació Española de QUÍMICOS Y Coloristas Textiles (AEQCT) va celebrar el passat 11 de novembre l’ acte oficial SOMOS AEQCT, amb el propòsit d’agrair als socis i empreses protectores els moments compartits al llarg del període 2014-2022 i projectar-se cap al futur. En aquest mateix acte, es va fer una entrega de premis en 3 modalitats diferents:

  • PREMI A LA EMPRESA PROTECTORA
  • PREMI A LA INDUSTRIA
  • PREMI AL SOCI INDIVIDUAL

Grau, S.A. va ser l’empresa premiada en la categoria de PREMI A LA INDUSTRIA.

Estem molt agraïts per aquest reconeixement i molt orgullosos de la AEQCT!

Pots llegir la noticia completa a: https://www.aeqct.org/news/somos-aeqct/

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

SEGELL PYME INNOVADORA

A 22 de novembre de 2022, el MINISTERIO DE CIENCIA E INNOVACIÓN, ha atorgat el SEGELL PYME INNOVADORA a GRAU, S.A., gràcies al seu carácter INNOVADOR i amb la finalitat de premiar la seva GRAN ACTIVITAT EN I+D+i

Change this description

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

GRAU, S.A. participa a la jornada UPV sobre Moda Sostenible

Grau, S.A. va participar a la jornada “EUROPA – NUEVOS PROYECTOS TEXTILES PARA UNA NUEVA ECONOMÍA” organitzada per la Universitat Politécnica de Valencia el passat 2 de Novembre 2022. Concretament, va estar present com a ponent en la secció “Nuevos tintes textiles”.

A Grau, com experts en tintura i dins del nostre objectiu per millorar en sostenibilitat, estem liderant el projecte Pigmentalia, impulsat pel programa europeu CIRCOAX. Amb Pigmentalia, busquem maximitzar la circularitat, tintant amb colorants ecològics teixits regenerats a través d’una metodologia que requereix de menys recursos.

¿Vols saber-ne més? ¡Entra a (1) Jornada. Europa. Nuevos proyectos textiles para una nueva economía. Parte 2 – YouTube y mira tota la ponencia!

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

RENOVACIÓ GOTS, GRS, OCS, OEKOTEX

Un any més, Grau, S.A. ha renovat amb èxit les certificacions més punteres al sector:

  • GOTS i OCS, pel tractament de cotó orgànic
  • GRS per fibres reciclades
  • OEKOTEX, per la tintura i acabats de les composicions amb les que treballem.

Seguim avançant en el camí de la sostenibilitat i acompanyant els nostres clients per aconseguir teixits més ecològics.

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

AJUDA CONTRACTACIÓ LABORAL PERSONES DE 30 I MES

Grau, S.A ha rebut una ajuda per a la contractació laboral de persones de 30 i mes (SOCCONT30IMES).

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

Grau, la fàbrica tèxtil amb sis generacions al darrere

El passat 27 d’abril de 22, el diari de Sabadell va publicar un reportatge sobre la història de Grau, S.A i la seva adaptació durant la pandèmia.

Entra a l’enllaç i llegeix la notícia: https://www.diaridesabadell.com/2022/04/27/grau-fabrica-textil-sabadell/

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

Grau, SA entre els 30 de #CirCoAX

Ha començat CirCoAX, el programa d’acceleració per a Pymes europees de la moda i tèxtil sostenible i circular. L’acceleradora forma part del projecte CircularInnoBooster, liderat pel Istituto Europeo di Design (IED) i cofinançat per la comissió europea a través del Programa COSME. El projecte de circularitat presentat per Grau, S.A, ha estat un dels seleccionats.

L’objectiu d’aquest programa és transformar empreses d’aquestes industries en models de negoci sostenibles i regeneratius. Això s’aconsegueix aplicant el model d’economia circular des d’una perspectiva holística de triple impacte (social, mediambiental i econòmic).

Durant 8 mesos, els 30 “partnerships” transnacionals seleccionats rebran finançament, mentoria, visibilitat i formació. Aquestes ajudes permetran convertir les propostes disruptives en referents de l’economia circular en el sector.

Entra per saber-ne més: https://circoax.eu/es/

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

La historia de Grau, S.A. a la revista de l’AEQCT

Grau, S.A. es una empresa familiar de tintes y acabados textiles, con más de 150 años de experiencia, especializada en tejidos para el sector de la moda y en tejidos técnicos. Tiene capacidad para tintar cualquier tipo de fibras, tanto a la continua como a la discontinua, y ofrece todo tipo de acabados (ya sean mecánicos o químicos). Destaca por ser pionera y líder en sostenibilidad, innovación y digitalización.

Nació el 1868 en Sabadell, con una pequeña empresa de acabados de artículos de lana, y poco a poco fue creciendo y consolidándose. En 1918, creó una filial dedicada a la tintura de la lana, pasando a ofrecer un servicio integral de tintura y acabados.

A partir de aquí, Grau siguió creciendo y superando duras etapas como la guerra civil (1936-1939) y las riadas del Vallès (1962), que provocaron la destrucción de prácticamente toda la empresa.

El 1968 se cumplen los 100 años y se inicia una etapa de diversificación, con la incorporación de nuevas fibras: poliéster -HT- (70’s), lino y algodón (80’s) y polinósicas, tencel y otras fibras celulósicas (90’s).

En los años 2000, la empresa se adapta a la nueva realidad del textil europeo: se apuesta por la calidad, la innovación, la economía circular y el servicio a un precio competitivo. En este contexto, se potencian las exportaciones y se apuesta por nuevos sectores, como los tejidos técnicos (EPIs y tapicería), un pilar clave para Grau S.A. en la actualidad. Todo ello superando otras adversidades, como un incendio en el año 2003, que afectó gran parte de la fábrica, o la crisis del Covid19, en la que Grau, S,A se adapta rápidamente para contribuir en la producción de material sanitario (batas médicas y mascarillas)”.

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more

Grau, S.A, pionera i referent en Indústria 4.0

Llegeix el reportatge de Via Empresa sobre el tèxtil català i la Indústria 4.0,on Grau, S.A. n’és un referent:

El tèxtil català i la indústria 4.0: ara o mai (viaempresa.cat)

Comments (0) Uncategorized @ca

Read more