grausa@grausa.com

93 714 34 50

CERTIFICACIÓ OCS

Comments (0) Uncategorized @ca

Grau, S.A segueix avançant en la seva aposta per la sostenibilitat.

Aquest any, a més de les renovacions de les certificacions GOTS (Global Organic Textile Standard) i GRS (Global Recycled Standard), Grau S.A. ha obtingut la certificació OCS (Organic Content Standard).

La Norma OCS certifica els teixits amb composicions obtingudes a partir de materials orgànics, ja sigui en un percentatge (OCS Blended) o en la seva totalitat (OCS 100) i n’assegura la traçabilitat, a través d’auditories i certificacions de tota la cadena de valor.

A continuació adjuntem un enllaç explicatiu sobre aquest Estàndard:

https://textileexchange.org/standards/organic-content-standard/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.